„Историята за Биорезонансната терапия“ или „Скритата истина за болестите и лечението им ;)““

Д-р Реймънд Райф – е шотландец по произход и завършва образованието си в университета в Хайдълберг. В продължение на години работи за научно – изследователския център Карл Цайс, а по- късно заминава за Щатите, където създава и оптични микроскопи с изключително висока резолюция. Така в продължение на години, той изучава клетъчната система на бактерии и вируси, като увеличава размера им до 60 000 пъти. Медицината , такава каквато я познаваме днес , отрича възможността за такова обстойно изследване, защото поставени под стъклото на микроскопа почти всички организми умират.

Д-р Райф открива, че всяка клетка се влияе от определена честота на трептене.Така както оперните певци могат единствено с гласа си да счупят стъкло, така и всяка една клетка може да бъде разрушена от дадена вибрация. Още през далечната 1920 година той открива вируса на рака, изследва го и го инжектира в 400 плъха, като след въздействие с определена честота на трептене всички животни са излекувани. Нарекъл го „Cryptosides primordiales“. Д-р Райф си дава сметка, че по този начин могат да бъдат излекувани над 500 болести, сред които СПИН, тиф, стрептококи, стафилококи, туберкулоза, сифилис, менингит, пневмония и др. По-късно той тества метода си на лечение на 16 болни от рак хора, като след 3 месеца им се назначава контролен преглед. За разлика от твърденията на повечето светила в областта тогава, че едва ли някой ще доживее тези месеци, 14 от пациентите показват отлични резултати, а след още 4 седмици всички доброволци са в отлично здраве. През 1956 г. д-р Джеймс Кауч разказва потресаващи случай на пациенти в последна фаза рак, които д-р райф излекува. Той разказва и за момче, което е болно от остеомиелит(остро гнойно възпаление на костния мозък), на което личния лекар всяка седмица изстъргва част от костта. Операцията била болезнена и детето било изключително уплашено от манипулациите, тъй като се провеждали без упойка. Звучи като чудо , но след двеседмично лечение по методите на д-р Райф, момчето не само проходило нормално, но и било напълно излекувано. Д-р Кауч споделя :” Това не беше единствения такъв случай. В практиката си съм излекувал множество неизлечими болести.”

Действието на лечението е изключително просто- след анализ на клетъчната мембрана на вируса или бактерията, той открива нейната честота на трептене и й прилага друга честота, като така разрушава „болната клетка” , но не засяга здравите клетки в организма. За анализите си д-р Райф използвал специален, конструиран от него микроскоп. С него той можел да проследи всяко движение на клетките и дори наблюдавал превръщането на задрави клетки в туморни. И днес знаем, че всяка молекула трепти със своя честота. Атомите в молекулата са свързани помежду си с ковалентна връзка, която едновременно излъчва и поглъща електромагнитна енергия. В организмите няма две молекули с еднакво трептене, което всъщност е техният уникален подпис., а резонансът (рязко увеличаване на амплитудата на трептене)увеличава светлината. Резултатът е, че микрофауната, която е невидима при бяла светлина, може да бъде наблюдавана на цветна или ултравиолетова светлина. Така д-р Райф успява да види процесите, които иначе са невидими за човешкото око. Той осветявал микробите с две различини дължини на вълните на една и съща честота на ултравиолетовата светлина ,а тези две дължини на вълните предизвикват смущения там където те се съединяват. Това смущение е всъщност трета по-дълга вълна, която попада във видимия диапазон от електромагнитния спектър (ултравиолетова хетеродинна микроскопия).

С откритието си д-р Райф спечелил много приятели и съмишленици сред своите колеги. В тесния кръг на специалисти тогава смятали, че е дошъл краят на всички болести и дори вдигнали банкет в чест на доктора и откритията му. В ерата на модерните технологии те вярвали, че е дошъл краят на над 500 болести.
Един сериозен проблем обаче възникнал за д-р Райф. В лицето на Американската Медицинска Асоциация (АМА), той не намира съмишленик, даже напротив. Първоначално, след като се запознава с постиженията му , шефът на организацията му предлага да откупи патента за микроскопските изследвания и лечението с електромагнитни вълни за срок от осем години. Д-р Райф отказва, което дава началото на съдебен процес срещу него и всичките му последователи. Д-р Милбанк Джонсън – един от неговите спонсори бива отровен смъртоносно, а документите описващи смъртта му и изобретенията на Райф изчезват безследно. Девет години по-късно бивши съмишленици на доктора отричат да са го познавали, а тези които продължават да използват уредите и начините на лечение губят медицинските си лицензи. В нито една преса не се сгласяват да отразят трудовете на д-р Райф, а лабораторията му е опожарена. Д-р Немес, приятел и съмишленик на Райф, който притежава копия на изследванията му умира също при мистериозен пожар и така постепенно всички следи от изследванията биват загубени безследно. Самият Реймънт Райф се принуждава да продаде останките от лабораторията си в Сан Диего.

Малко по-късно, през 1950 г. група независими учени доказват, че ракът не се състои единствено от тумори, а е вирус, който живее в кръвта. Те установяват че заболяването е заразно, но при всеки се развива (или не) по определен начин, поради определена причина. Възможно е и всеки човек да има вируса, но той не се развива, поради липса на подходяща среда – излагане на токсичност, вредни навици или лошо окисление на кръвта. Тази малка група от учени вярва в методите на д-р Райф и в истинността на откритията му.

Д-р Райф умира през 1971 г. от смесване на валиум с алкохол в болница в Гросмонт. Това е годината, в която правителството в лицето на президента Никсън обявило „война на рака“. Смъртта му не е рзследвана за опит за убийство, но неговите последователи вярват в това. Той разработва технологии, които и днес се прилагат в електрониката, биохимията, радиохимията, балистиката и авиацията. Може да се каже, че той развива биоелектричната медицина. Между изобретенията му са: хетеродинен ултравиолетов микроскоп, микродисектор и микроманипулатор.

Днес , лечението само на един човек, болен от рак, в САЩ струва средно около 300 000 USD. Освен с медикаменти, които забавят развитието на превръщането на нормални клетки в ракови, медиците и фармацевтичните компании работят и с т.нар. химиотерапия, която обаче уврежда и нормалните клетки и шанса за успех е нищожен. Досега никой не е постигнал успеха на д-р Райф и броя на излекуваните от рак и други смъртоносни болести е нищожно малък.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *