Криолиполиза (Криоадиполиза)

Какво е криолиполиза?

Криолиполизата е неинвазивна процедура, която нежно и ефективно премахва мазнините от целевите области на тялото, които не са отговорили на традиционните диета и физически упражнения. Технологията криолиполиза за замразяване на мазнините е съществено различна от неинвазивните или минимално инвазивните методи и е одобрена като най-добрата технология за намаляване на мазнините. Тя е третиране, което постепенно намалява подкожните мазнини.

За кого е подходяща криолиполизата?

Криолиполизата се прилага на площи върху корема, вътрешната страна на бедрата, горната част на ръцете, бричове, гръб, паласки, гърдите при мъже, долната част на корема (в подкожната мазнина) и други. При прилагането на метода няма игли, аналгетици, анестезии и поразявания на структурата на кожата. Усещането е лек поносим вакум и охлаждане. Процедурата е подходяща за всички, които искат да се отърват от излишните мазнини в проблемните области на тялото си. Методът е много ефикасен при третиране на изключително упорити мастни натрупвания, които не са отговорили на традиционните методи за отслабване като диета и тренировки.

Защо да изберете MatiniSlim за криолиполиза?

В студио MatiniSlim разполагаме с модерен апликатор с обем от 800 куб.см., който засмуква мастна тъкан в желаната зона от тялото. Апаратът изстудява третирания участък на температура от -5 до -10 градуса в продължение на до 20-40 минути в зависимост от зоната на третиране и състоянието на мастната тъкан. След процедурата 20% – 30% от мастните клетки в зоната са унищожени. Естествените метаболитни процеси спомагат за изхвърлянето на отпадналите мастни клетки.  Повторно третиране на същата зона се прави 1 месец по-късно.  За по-бърз резултат се препоръчва в комбинация на радиочестотен лифтинг и велашейп масаж на зоната.

Подробна информация за криолиполиза:

Изтеглете файла

Криолиполиза на зона по избор
120.00 лв.
За отстъпки, пакетни промоции и абонаментни карти вижте пълния ни ценоразпис!
Криолиполиза на 2 зони по избор
200.00 лв.
За отстъпки, пакетни промоции и абонаментни карти вижте пълния ни ценоразпис!
Криолиполиза на 3 зони по избор
300.00 лв.
За отстъпки, пакетни промоции и абонаментни карти вижте пълния ни ценоразпис!