Квантова терапия

Какво е Квантова терапия?

Биорезонансната терапия е нов и ефикасен метод за борба с патогенните микроорганизми, причиняващи болести, с които дори съвременните лекарства трудно се справят. Известно е, че бактериите, вирусите и паразитите имат своя собствена честота на трептение. Ако тя е известна, патогенът може да бъде унищожен като се облъчи с по-голяма амплитуда от собствената му честотна вълна. Получава се резонанс, в резултат на който стените на клетъчните мембрани се разрушават и патогенът бързо умира. Всяка болест, причинена от патоген – бактерия, вирус или гъбички, може да се излекува, когато той бъде унищожен и имунната система възвърне силите си. Предимството на Райфовото лечение е, че то не засяга нито една здрава човешка клетка, защото те функционират на различни честоти.

За кого е подходяща квантовата терапия?

Квантовата терапия е подходяща за хора, страдащи от алергия, депресия, подложени на сериозен стрес. Апаратът може да се използва като ефективно помощно средство при рак, HIV, ревматизъм, грип, астма, шарки, епилепсия, туберкулоза, сифилис, стрептококи и мнoгo други. Общият брой на всички заболявания е над 1500, а степента на излекуване варира между 65% и 90% при повечето тях.

Защо да изберете MatiniSlim за квантова терапия?

Апаратът е напълно безопасен за човека и се захранва от 12V напрежение. Притежава в своята памет над 36 000 честотни записи на информация от различни биологични носители – вируси, бактерии, бацили, алергени и др. Свържете се с нас, за да разберете дали можем да третираме и Вашето заболяване!

Подробна информация за квантова терапия:

Обща информация за квантовата терапия

Списък на третираните заболявания

Биорезонансна терапия /1 процедура/
15.00 лв.
За отстъпки, пакетни промоции и абонаментни карти вижте пълния ни ценоразпис!
Биорезонансна терапия /10 процедури/
120.00 лв.
За отстъпки, пакетни промоции и абонаментни карти вижте пълния ни ценоразпис!
Биорезонансна терапия /20 процедури/
200.00 лв
За отстъпки, пакетни промоции и абонаментни карти вижте пълния ни ценоразпис!