Радиочестотен лифтинг – тяло

Какво е радиочестотен лифтинг за тяло?

Радиочестотният лифтинг е процедура за заздравяване на тъкани, подобряване на кръвообращението, заздравяване на колагена в кожата. Докато повърхността на кожата се охлажда, кожният слой на епидермиса се нагрява, за да запази нормална температура. Повечето от радиочестотната енергия се насочва в дълбоките кожни слоеве, което води до тяхното удебеляване, така че бръчките се изглаждат и изчезват, кожата изглежда по-здрава и се подобрява формата и видът и. Това заздравяване на колагена и стимулиране на кожата от своя страна води до производство на нов колаген.

Радиочестотният лифтинг се прилага за лице и за тяло.

За кого е подходящ радиочестотният лифтинг за тяло?

Радиочестотният лифтинг за тяло е подходящ за изглаждане и стягане на кожата, премахване на натрупани мазнини и ефективно справяне с целулита. Препоръчва се за жени, които искат да се преборят с ефекта на „портокаловата кожа“ и да поддържат тялото си в оптимална форма.

Защо да изберете MatiniSlim за радиочестотен лифтинг за тяло?

В студио MatiniSlim разполагаме с разполагаме с мощен 6-полярен радиочестотен накрайник, чрез който в рамките на 6 до 10 процедури пациентите постигат желаните резултати. Продължителността е от 20 до 40 минути и варира в зависимост от състоянието на зоните, които ще бъдат третирани.

Подробна информация за радиочестотен лифтинг за тяло:

Изтеглете файла

Радиочестотен лифтинг за тяло /1 зона/
50.00 лв.
За отстъпки, пакетни промоции и абонаментни карти вижте пълния ни ценоразпис!
Радиочестотен лифтинг за тяло /2 зони/
85.00 лв.
За отстъпки, пакетни промоции и абонаментни карти вижте пълния ни ценоразпис!
Радиочестотен лифтинг за тяло /3 зони/
120.00 лв.
За отстъпки, пакетни промоции и абонаментни карти вижте пълния ни ценоразпис!