Диагностика и лечение

За 10-те години, в които сме на пазара, се наложихме като едно от най-добрите студия в сферата на алтернативната медицина. Специализирали сме се в диагностика и лечение на здравословни проблеми, диагностика на храните и изготвяне на индивидуален хранителен план, като се съобразяваме със спецификата на конкретния организъм.

Чрез биорезонансната (квантова) диагностика ще получите точна и ясна представа за състоянието и функциите на всички органи и системи в тялото, както и за наличието на анормални процеси. Диагностиката дава възможност за превантивно откриване на клетки с патологични промени.

Чрез биорезонансната (квантова) терапия Вие имате възможност да третирате заболяванията, които имате. Често те са свързани с даден патоген.

Чрез вегатест или т.нар. тест за съвместимост на храните, получавате информация за поносимостта на организма Ви към подробен списък от храни, напитки, подправки и други субстанции. Разбирате кои храни Ви вредят и кои не влияят отрицателно на тялото, независимо от приеманото количество. Получавате хранителен режим, специално изготвен и съобразен с резултатите от Вашия индивидуален вегатест.

Научете повече за нашите процедури от раздел „Диагностика и Лечение“:

Вегатест – Тест за съвместимост на храните

Квантова/Биорезонансна диагностика – Биоанализ на организма

Квантова/Биорезонансна терапия – Третиране на патогенни микроорганизми