Диагностика и лечение

За 5-те години, в които сме на пазара, успяхме да се наложим като едно от най-добрите студия в сферата на алтернативната медицина. Специализирали сме се в диагностиката и лечението на здравословни проблеми, като се съобразяваме със спецификата на Вашия организъм. Определяме лечение или хранителен план според индивидуалните изисквания на Вашето тяло.

Чрез биорезонансната (квантова) диагностика, Вие получавате точна и ясна представа за функциите на вашите органи и системи, тяхното функциониране, както и за наличието на анормални процеси или патогени. Диагностиката дава възможност за превантивно откриване на клетки с патологични промени.

Чрез биорезонансната (квантова) терапия Вие имате възможност да третирате заболяванията, което имате. Често те са свързани с даден патоген.

Чрез вегатест или т.н. тест за съвместимост на храните, Вие получавате информация за поносимостта на Вашия организъм към подробен списък от храни, напитки, подправки и други субстанции. Разбирате кои храни Ви вредят и кои не влияят отрицателно на Вашия организъм, независимо от приеманото количеството. Получавате хранителен режим, специално изготвен и съобразен с резултатите от Вашия индивидуален вегатест.

Научете повече за нашите процедури от раздел „Диагностика и Лечение“:

Вегатест – Тест за съвместимост на храните

Квантова/Биорезонансна диагностика – Биоанализ на организма

Квантова/Биорезонансна терапия – Третиране на патогенни микроорганизми